Restaurant

Exclusives for business and pleasure

Restaurant opening
on tuesday, 27 march 2018 from 6 pm

 

Modern, elegant or romantic – we offer you a feel-good ambience and an exclusive cuisine for your good taste. We will continue inspiring you with culinary finesse. Of course we pay attention to the best quality of healthy, fresh ingredients directly from the region. We invite you to stay and enjoy.

 

We are looking forward to your visit and ask for timely table reservation.

Restaurant opening hours:
Tuesday to Saturday: 6-10 pm
Sunday and Monday: rest days (café open daily)

Our breakfast buffet is available until 11 am on weekdays, until 12 noon on saturdays and until 1 pm on sundays.
Our cafe is open every day until 5 pm during coffee time.

We do not want to bore you – neither here nor at the table. We cook with what our beautiful nature has to offer and when it has to offer. Only the best products find their way into our kitchen, where they turn into a world of culinary art that always surprises, convinces and surpasses. With as much as necessary and as little as possible.

Your opinion is important to us!

Hard work and excellent service pay off. We are proud of the reviews of our delighted guests:

“Wir sind immer wieder begeistert von seiner phantasievollen Kochkunst, egal ob Klassiker wie Vitello Tonnato, Gelbschwanzmakrele, Entenbrust mit Entenstopfleber oder gebratene, mit Lardo umwickelte Jacobsmuscheln oder sein berühmtes Senfeis. Alles ist ein kulinarischer Hochgenuss, einschließlich des passenden Weinangebotes!”

 

“Die freundliche, sehr zuvorkommende Bedienung, einschließlich der passenden Weinempfehlung mit Riesling Sekt und einem perfekt passendem Riesling “Clemens S 2014″ rundeten das Bild ab – zumal wir eigentlich keine Rieslingfans sind. Wir waren verblüfft!”

 

“Einen herrlichen Abend zur Viert genossen. Wir hatten ein 4-Gang-Menu Klassiko. Jeden Gang war ein herrliche Überraschung, eine Flasche Weißwein dazu machte es komplett.”

 

“Der Clou war aber das Abendessen. Wir hatten uns für die Bistrokarte entschieden. Nach einem Vitello Tonnato in einer sehr eigenen Interpretation – super lecker – und “außer” der Reihe bestellten Pfifferlingen – perfekt abgestimmt und hier war insbesondere der grüne ganze Pfeffer sehr gut abgestimmt mit den Aromen der Zwiebel und den Pilzen, hatten wir als Zwischengang Linguini mit Rind und Pfifferlingen – sehr gut! Als Hauptgang haben wir dann das Lammkarree mit Aubergine in verschiedenen Variationen, Spitzkohl und Knoblauch serviert bekommen – bitte nachmachen! Den Abschluss haben zwei verschiedene Desserts – zum einen die Venezuela Schokolade und zum anderen der Pfirsich mit Mohn und Eis – gebildet – was soll ich sagen: die Venezuela Schokolade zum Niederknien.”

Feel comfortable & enjoy

Outside our restaurant the summer terrace invites you to enjoy the marvelous ambience while the chef indulges you with specialties from our cuisine.